دستاوردهای حضور آگاهانه مردم در انتخابات

دستاوردهای حضور آگاهانه مردم در انتخابات

حضور آگاهانه مردم در انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی را می توان به مثابه دمیدن خون تازه ای در رگ های کشور، نظام و مسیولان دانست، زیرا این حضور آگاهانه و نسبتاً پرشور در شرایطی حساس و تعیین کننده به منصه ظهور رسید و از این نظر می تواند دستاوردهای مهمی را در پی داشته باشد.

به گزارش وب سازان شمال، مصطفی قربانی در یادداشتی در جوان نوشت:به طور خلاصه، مهم ترین دستاوردهای حضور مردم در انتخابات عبارت اند از:

1. قوت قلب بخشیدن به دولت برای تداوم مسیر تحولی: از ابتدای روی کارآمدن دولت سیزدهم رویکردی تحولی و فرصت آفرین در اداره کشور حاکم شده است. درواقع، دولت سیزدهم یک مسیر تحولی منطقی و مثمر را در اداره کشور در پیش گرفته، اما نتایج این مسیر تحولی، در حد مورد انتظار در سفره مردم نمایان نشده است. بر این اساس، حضور مردم در انتخابات به معنای فرصت دادن به دولت سیزدهم برای توسعه و عمق بخشی به دامنه اقدامات تحولی این دولت است، به گونه ای که اثرات آن در سفره مردم هم نمایان شود. 2. امیدواری به تداوم رویکرد مجلس کنونی: مجلس کنونی در مجموع در تصویب قوانین گره گشا و مرتبط با دغدغه های روزمره مردم مانند تصویب قانون حمایت از فرزندآوری، تصویب قانون جهش تولید مسکن و تصویب قانون رفع موانع تولید موفق عمل کرده است. حال مردم با حضور آگاهانه خود در انتخابات، به نوعی نسبت به رویکرد این مجلس اعلام رضایت کرده و نشان دادند که خواستار تداوم رویکرد این مجلس هستند. 
3. انزوای تحریمی ها: یکی دیگر از دستاوردهای حضور مردمی در انتخابات، در انزوا قرار دادن تحریم گران انتخابات است. در توضیح باید گفت که برخی نخبگان و جریان های سیاسی که در ماه ها و روزهای اخیر پیوسته بر طبل تحریم انتخابات می کوبیدند و مترصد آن بودند تا با عدم مشارکت مردم در انتخابات، برگ برنده ای برای خود در برابر نظام دست و پا کنند، با حضور مردم در انتخابات، اکنون منزوی تلقی می شوند. همین امر نشان می دهد که در پیوستگی با نظام است که نخبگان و جریان های مختلف اعتبار اجتماعی پیدا می کنند. 
 4. تضمین امنیت پایدار کشور: با توجه به توطیه های دشمنان برای تضعیف امنیت پایدار کشور و اقداماتی که در ماه های اخیر در این راستا انجام دادند مانند حادثه تروریستی کرمان، حمله به مقر فراجا در راسک و چندین مورد حمله تروریستی به نیروهای فراجا مردم با حضور در انتخابات در اصل، از کشور و نظام اعلام حمایت و به دشمنان این پیام را صادر کردند که اجازه نمی دهند احدی امنیت کشور را مورد هدف قرار دهد. 
5. بن بست جنگ ترکیبی دشمنان: بالاخره دستاورد دیگر حضور مردم در انتخابات، به بن بست کشاندن جنگ ترکیبی دشمنان دولت و ملت ایران است، زیرا جنگ ترکیبی موجود معطوف به بی تفاوت سازی مردم در قبال وضعیت و آینده خود، نظام و کشور است، اما وقتی مردم این گونه در انتخابات مشارکت می کنند، به معنای آن است که جنگ ترکیبی دشمن ناکام مانده است. جالب آنکه این حضور مردمی در حالی است که دشمن در ماه های اخیر به حربه های مختلف متوسل شد تا درصد مشارکت مردم در انتخابات را کاهش دهد، یعنی جنگ ترکیبی دشمن معطوف به کاهش مشارکت در انتخابات بود.
 6. تقویت قدرت بین المللی نظام: با توجه به ماهیت مردم سالار نظام جمهوری اسلامی، حضور مردمی در انتخابات به مثابه اعلام حمایت مردم از نظام و قوت بخشی به آن در نظام بین الملل است. بنابراین، دستاورد این حضور را می توان در پرونده های مختلف سیاست و روابط خارجی کشور به ویژه در مسایل مربوط به رفع تحریم های ظالمانه ضدایرانی در ماه های آتی مشاهده کرد. به تعبیر دقیق تر، این حضور مردمی هم می تواند سبب کاهش فشارهای خارجی شود و هم وزن گزینه های روی میز نظام در پرونده های مختلف روابط خارجی را تقویت کند، همان دستاوردی که سال گذشته بعد از حضور گسترده مردمی در راهپیمایی 22 بهمن حاصل شد. 
7. خلع سلاح اپوزیسیون بی وطن: این حضور مردمی همچنین اپوزیسیون بی وطن ضدنظام را خلع سلاح خواهد کرد، زیرا مستمسک این اپوزیسیون برای تلکه کردن قدرت های معاند خارجی، افسانه بافی درباره عدم حمایت مردمی از جمهوری اسلامی ایران است.

پایان خبر وب سازان شمال

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دستاوردهای حضور آگاهانه مردم در انتخابات" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دستاوردهای حضور آگاهانه مردم در انتخابات"، کلیک کنید.