توسط ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی؛
مرکز ملی مغز، با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش های بین رشته ای بالینی، گسترش خدمات، فناوری های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب راه اندازی می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری وب سازان شمال، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می شود.
این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش های بینرشته ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می کند.
مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه های مرتبط در دانشگاه های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.
مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری های علمی و تحقیقات بینرشته ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه ها و مراکز علمی همکاری های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.
مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با 30 درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته ای، تفاهم همکاری با شرکت های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.
هم زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.
در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و 20 پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه اندازی وب سایت و شبکه های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه اندازی می شود" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه اندازی می شود"، کلیک کنید.