مالیات ستانی را با میزان درآمد واقعی فعالان اقتصادی تعیین کنید نه نیاز دولت!

اقتصاد و دولت چهاردهم/۴۷

مالیات ستانی را با میزان درآمد واقعی فعالان اقتصادی تعیین کنید نه نیاز دولت!

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی گفت: در حوزه مالیات ستانی نیز باید اصلاحاتی صورت گیرد و میزان مالیات تعیین شده متناسب با درآمد‌های واقعی تنظیم گردد؛ در حال حاضر گاهی مالیات‌هایی که بر فعالان بخش خصوصی وضع می‌شود متناسب با نیاز دولت است.

محمود تولایی در خصوص مطالبات این بخش از دولت چهاردهم گفت: توقع ما از دولت چهادرهم این است که بازوی تامین اجتماعی به نقشی که باید با سه جانبه گرایی داشته باشد باز گردد. در دوران آقای احمدی نژاد تامین اجتماعی به حالت هیئت امنایی در آمد و تمامی ارکان سازمان تامین اجتماعی در اختیار دولت قرار گرفت.

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی تصریح کرد: این اتفاق در سازمان تامین اجتماعی موجب متضرر شدن خود سازمان نیز شد. به همین جهت مدیریت بایستی به اتفاع سازمان تامین اجتماعی باز گردد.

مالیات ستانی و انتظارات بخش خصوصی

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی گفت: در حوزه مالیات ستانی نیز باید اصلاحاتی صورت گیرد و میزان مالیات تعیین شده متناسب با درآمد‌های واقعی تنظیم گردد؛ در حال حاضر گاهی مالیات‌هایی که بر فعالان بخش خصوصی وضع می‌شود متناسب با نیاز دولت است.

 تولایی ادامه داد: دولت چهاردهم بایستی توجه داشته باشد که بالاتر رفتن رقم درآمد‌ها با وجود افزایش هزینه‌ها و رکود در کسب و کار موجب افزایش مالیات شود؛ بلکه بایستی با توجه به واقعیت‌های اقتصادی و همچنین به درآمد واقعی افراد توجه شود. در شرایط واقعی کسب و کار زمانی که با رکورد مواجه هستیم، نباید رقم مالیات را بالا ببریم و با اطلاع از فشار بر معیشت کاسبان سعی بر احصای قم تعیین شده داشته باشیم.

وی اظهار کرد: شایان ذکر است که به عقیده من در حوزه مالیات بر ارزش افزوده مشکل خاصی وجود ندارد، مگر این که در حوزه اجرا مشکلی به وجود آید. در مساله مالیات بر ارزش افزوده هر میزان که که مودی پرداخت نماید به همان میزان نیز دریافت می‌کند، اما در برخی لاین‌های کسب با توجه به عدم وجود رکورد ورودی مودی مجبور به پرداخت تمام مبلغ مالیات بر ارزش افزوده می‌شود.

مالیات در ایران متناسب نیست

مالیات ستانی

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی گفت: مالیات حقوق حقه دولت در ازای ارائه خدمات عمومی است، اما نسبت ارائه خدمات به مالیات اخذ شده در کشور همخوانی ندارد. برخی از کشور کشور بیش از ۳۰ درصد مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد دریاف می‌کنند، اما درآن کشور‌ها خدمات حمل و نقل عمومی و آموزش و سلامت در حد اعلا است.

وی ادامه داد: اگر مالیاتی اخذ می‌شود و در قانون اساسی عنوان شده است که آموزش و درمان رایگان است، بایستی به واقع این خدمات رایگان باشد. یعنی مابه ازای مالیاتی که دریافت می‌شود باید خدمات به مردم داده شود؛ اما در ایران خدمات با میزان دریافت مالیات متناسب نیست.

تولایی اظهار کرد: دولت به دلیل سنگین و بزرگ و کم بازده بودن، اکثر درآمد‌های خود را صرف امور جاری مانند پرداخت حقوق می‌کند و نمی‌تواند در مقام سرمایه گذاری در توسعه زیر ساخت‌های رفاهی عملکرد پرقدرتی داشته باشد به همین جهت اگر بخواهیم نسبت مالیات اخذ شده با میزان خدمات در کشور با همین نسبت در کشوری مانند آلمان مقایسه کنیم می‌توان گفت که ما در حال پرداخت مالیات بیشتری هستیم.

عوارض شدید کاهش درآمد سرانه کارمندان در کشور

رئیس کمیسیون مالیات، کار و تامین اجتماعی اتاق بازرگانی با اشاره به کاهش شدید درآمد سرانه اقشار مختلف جامعه بخصوص کارمندان گفت: در حال حاضر قشر‌های مختلف به سوی فقیر شدن پیش می‌روند و در پی این اتفاق کاهش تقاضا برای کالا‌های تولید داریم.

 تولایی ادامه داد: با ادامه این زنجیره معیوب کاهش تقاضا شبب شده است که تولیدکننده نتواند حاشیه سود مطلوب از تولید را کسب نماید. همچنین عرضه بیش از تقاضا موجب انباشت کالا شده است. در حال حاضر بیشتر درآمد مردم به تامین بدیهات مورد نیا برای زندگی اختصاص می‌یابد و این موضوع روند تقاضا و عرضه را دچار ناترازی کرده است. فلذا تولید کنندگان توان تامین کارگران را ندارد. به همین جهت دولت چهاردهم باید برای توسعه درآمد‌های عمومی و کوچک کردن دولت اهتمام کافی داشته باشد.

پایان خبر وب سازان شمال/

امیرحسین اصغری زرگرآبادی

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "مالیات ستانی را با میزان درآمد واقعی فعالان اقتصادی تعیین کنید نه نیاز دولت!" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "مالیات ستانی را با میزان درآمد واقعی فعالان اقتصادی تعیین کنید نه نیاز دولت!"، کلیک کنید.