فایل PDF رایگان کتاب برای عید نوروز / حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟

فایل PDF رایگان کتاب برای عید نوروز / حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟

گروه اندیشه:کتاب «حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟» نوشته جیمز اسکات که در سال 2020 تالیف شده و به سفارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران زیر نظر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی توسط آقای اصلان قودجانی ترجمه شده اینک در اختیار عموم علاقمندان به کتاب به ویژه برای عید نوروز است، تا کتابخوانان دریابند، حکمرانان دنیا را چگونه می بینند. فهم این کتاب می تواند راهنمای خوبی برای همه نخبگان دانشگاهی، دانشجویان، و فرهیختگان حوزه عمومی و مردم باشد، تا بتوانند درک درستی از دیدگاه حکمرانان به دست بیاورند. علاقمندان می توانند با لینکی که در پایان همین مقاله وجود دارد فایل پی دی اف کتاب را دانلود کنند. برخی مهمترین فرازهای کتاب به شرح زیر است:

▪️ یکی از زیباترین تشبیهات در توصیف کوته نگری انسان کمال پرست امروزی از این قرار است: «اینها که فکر نظم و آراستگی، ذهنشان را مشغول کرده است، قیچی را بر می دارند و به قطع کردن و بریدن عالم هستی می پردازند.

▪️ کار ایشان همچون کودکی است که چون می خواهد بریده تصویر خود را متقارن کند، آن قدر از این طرف و آن طرف تصویر می برد تا بالاخره چیزی از آن باقی نمی ماند. ایشان به دنبال سیطره خود هستند و هر چه با ساده سازی های ایشان هماهنگ نشود، باید حذف گردد.»

▪️وقتی آن کودک نادان و نابودگر به جایگاه یک مقام نادان حکومتی می رسد، پول، قدرت و توان اجرای این ساده سازی ها در دست وی قرار می گیرد و جهل مرکب او، مایه تباهی طبیعت و بسیاری از سازوکارهای جامعه می شود، که نیازی به مداخله رسمی نداشته اند و مداخله رسمی حتی به منزله تیر خلاص بر پیکر آنها بوده است.

▪️ جهلی که در سر تک تک مردم حداکثر به ضربه یک تبر بر پیکر یک درخت یا زخم یک بیل بر گُرده زمین یا از هم پاشیدن کانون یک خانواده ختم می شود، در دندانه های غول آسای قدرت و منابع حکومت، به جسم هیولایی یک سد بی قواره، به تراشیدن و صاف کردن تمام و کمال بزرگ ترین جنگل های دنیا به ساخت شهرها در دل بیابان و ساختن کارخانه روی گور درختان، به غصب آب و خاک و آسایش سایر موجودات به مالا مال شدن اقیانوس های بیکران از پلاستیک و حتی رخنه کردن مولکول های پلاستیک به سلول های موجودات دریایی، و به حاشیه نشینی و خاکستر نشینی مردمان محلی در حومه های کثیف شهرهایی می انجامد که برخی از عشاق سینه چاک کمال پرستی یا کمال گرایی کاذب، آنها را با افتخار «کلان شهر» می نامند.

▪️ جهل حکومتی در عباراتی از قبیل «مهندسی اجتماعی»، «هویت ملی»، «عدالت اجتماعی» و «منافع ملی» تکرار می شود تا ذهن مردم را از شناخت و حساسیت درباره منقرض کردن هویت های محلی جوامع محلی و نهادهای خودگردان محلی منحرف کند.

▪️ کتاب بی نظیری که در این یادداشت معرفی می کنیم، شرح نخوت و قدرت طلبی انسان هایی است که جز خود چیزی نمی بینند و برای هموار کردن راه سلطه خود بر محیط بیرون (اعم از طبیعت جاندار یا بی جان با جوامع انسانی، روش هموار کردن، کاستن از شوع، و از میان بردن نوع را در پیش می گیرند،

▪️ زیرا محیطی که یکدست و فاقد تنوع باشد، آسان تر به تسخیر در می آید. کارها از زدودن تقدس از طبیعت غیر جاندار، سپس سرک کشیدن به طبیعت جاندار و کنجکاوی برای سلطه بر آن شروع می شود و در آخــر بـا بوالفضولی در پیچیده ترین بخش از این طبیعت جاندار، یعنی دنیای جسم و روح انسان ادامه می یابد.

▪️ کتاب «حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟» اشاره ای هوشمندانه و مختصر به مهم ترین جنبه این ویرانگری های بشر امروزی است که از چنته حکومت ها صادر می شود.

▪️درک تمام و کمال پیام کتاب، مستلزم مطالعه کتاب از آغاز تا پایان است، ولی شاید در این پیش گفتار بتوان به ذکر یکی از مهمترین پیام ها و درس های کتاب که برای حکومتیان و مجریان برنامه ها و طرح های حکومتی بسیار گرانقدر است اکتفا کرد.

▪️ در هر برنامه و فکر ظاهراً عالی ولی اغلب توخالی، عقل آحاد مردم و دانش ژرف عملی آنها باید بر عقل کوتاه و منفعت طلبانه مسیولان و مجریان پایتخت نشین ترجیح داده شود.

▪️عقل چندصد یا چند هزار ساله مردم محلی و آشنایی ایشان با ملاحظات ظریف و دقیق در هر محل، علاوه بر آنکه سخیف و پیش پا افتاده نیست، اغلب بسیار ریشه دارتر و دوراندیشانه تر از تخیلات سرهم بندی شده و ناشیانه بوروکرات های مرکز است.

▪️ مطمین ترین و ضروری ترین شیوه برای کاستن از آثار شوم تصمیم های نابخردانه برنامه ریزان مرکزی، روی آوردن آنان به تواضع و مقیم شدن در سرزمین «شنیدن» – به جای اسکان دایمی در سرزمین سخن گفتن و راه حل دادن – است.

▪️ تنها شنیدن حرف مردم از پیر و جوان تا عامی و دانشمند است که مسیولان متوهم حکومتی را از ارزشمندترین گنجینه حکمت ها و راه حل ها برخوردار می کند و بهترین و ارزان ترین راهکارها را در دسترس آنها قرار می دهد.

▪️ فایل رایگان کتاب «حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟» با هماهنگی مترجم این کتاب، که از پژوهشگران پویش فکری توسعه است، در سایت پویش فکری توسعه در دسترس عموم قرار گرفته که می توانید از بینش آن بهره مند شوید.

▪️ این کتاب نوشته جیمز اسکات است که در سال 2020 تالیف شده و به سفارش اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران زیر نظر شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی توسط آقای اصلان قودجانی ترجمه شده است و اینک در اختیار عموم قرار می گیرد.

دانلود رایگان فایل پی دی اف کتاب «حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟

216216

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فایل PDF رایگان کتاب برای عید نوروز / حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فایل PDF رایگان کتاب برای عید نوروز / حکومت ها چگونه به دنیا می نگرند؟"، کلیک کنید.